Potrebno:
1 kg boranije
2 kašičice domaceg začina( KLIK za recept)
3-4 kineske crne pečurke(ne mora),jer su "detoks za telo"
2 kašičice prosa
ravna kašičica chia semenki
1 suvi svinjski rep(160 rsd 1kg)
1 crveni luk
2 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Boraniju oprati,očistiti,iseci na manje komade,
crni i beli luk iseci,dinstati na ulju dok ne dobije staklastu teksturu,dodati začin,kineske crne pečurke,boraniju,naliti vodom,
dodati suvi svinjski rep,
proso i chia semenke i kuvati uz povremeno dolivanje vode i mešanje na srednjoj temperaturi oko 1 sata.
U boraniju nisam stavljala so ni bilo sta od drugih začina,kao ni zapršku.
Kad je meso mekano,izvaditi ga,ohladiti,pa skinuti sa koske,usitniti nožem,vratiti u boraniju.
Prijatno :)
Нема коментара:
Постави коментар